luni, 20 ianuarie 2014

Delicate nude nails

După ce am fost puse în gardă  cu tendinte in materie de unghii, cu animal print şi model oriental, nail artiştii ne îndeamnă să urmăm un nou trend: manichiura super-simplă. Renunţăm la oje colorate, metalice, cu sclipici, şi modele sofisticate şi alegem lacul de unghii transparent sau nuanţe nude!
Opteaza pentru o nuanţă nude care duce spre roz sau mov, care îţi vor complimenta tenul si care o poti asorta cu usurinta la orice tinuta. Iti propunem chiar un model de unghii nud cu strasuri, combinate in cele mai frumoase nuante.



Modelul de unghii rotunde revine puternic in tendinte 


Stilul vintage al anului 2014 ne aduce in plin plan unghiile rotunde si ovale. Aceste forme accentueaza feminitatea dar pot fi ele o forma pentru oricare dintre noi?
Vestea buna este ca forma ovala e cea mai adaptabila la diferite tipuri de unghii, astfel incat cele mai multe dintre noi daca vrem sa fim in pas cu moda si avem curajul sa renuntam la vechea forma (in cele mai multe cazuri patrata) vom avea in continuare o manichiura care ne flateza. De fapt, mai mult, vom avea o manichiura care alungeste degetele si sa nu uitam ca este foarte comoda deoarece nu se agata atat de usor ca si cele patrate.

După o perioadă descrisă prin unghii pictate în culori electrice şi decorate cu fel de fel de modele, a venit momentul să trecem la simplitate. Cel puţin aşa au făcut vedetele:




Manichiura de covor rosu




Fa din manichiura ta un accesoriu necesar.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu