luni, 17 martie 2014

Ce culori de par sunt in trend in 2014?

  

2014 ne insufla un aer boem si romatic atunci cand vine vorba de culoarea parului. Indiferent de nuanta tenului tau cu siguranta iti poti gasi o culoare care sa te avantajeze si sa iti sublinieze trasaturile frumoase ale fetei.
Una dintre cele mai populare culori ale acestui an este  in continuare ARAMIUL.


Pentru ca din punct de vedere cromatic, aramiul permite experimentarea mai multor nuante , alege-ti cu mare grija nuanta, in functie de pigmentul pielii tale.
Daca ai un ten deschis, pistruiat poti opta cu incredere pentru un aramiu roscat . Daca din contra, tenul tau este unul inchis, masliniu, iar parul tau este brunet,  ii poti adauga niste reflexii puternice de aramiu doar cu un nuantator. Iar celor ce au un ten rozaliu, li se potriveste foarte bine aramiul deschis.

Blond nisipiu

Mergand pe premiza: „o femeie isi doreste ca macar o data in viata sa fie blonda”, blondul nisipiu reprezinta o optiune pentru cele  care isi doresc sa incerce o nuanta de blond dar care totusi sa nu fie  excentrica.

Castaniul natural



O nuanta calda de castaniu nu poate da gres niciodata, aceasta iti ofera un look foarte natural si un aspect sanatos al parului tau. Ideea este de a obtine un par usor de intretinut, care sa arate plin de vitalitate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu