joi, 27 noiembrie 2014

Ce tip de pulovere sunt in trend iarna aceasta?

Moda din acest sezon este ca de obicei foarte ingaduitoare cu noi si ne indeamna  sa purtam aproape tot ce ne dorim: de la pulovere largi, pufoase, tricotate, pana la genul cel mai scurt si sexi, alaturi de o pereche de pantaloni cu talie inalta sau chiar impreuna cu o fusta comoda, pe placul nostru.
Deasemnea imprimeurile haioase fac senzatie de fiecare data iar motivele de iarna gen reni, fulgi de nea, braduleti, nu vor putea trece neremarcate.
Poarta cu incredere ceea ce se potriveste personalitatii tale si te vei simti mereu in largul tau.
Nu uita: atitudinea defineste moda!

 

 

 

 

 


joi, 15 mai 2014

Modul in care porti corect imprimeurile cu forme geometrice

Patratele, romburi, triunghiuri, dungi in toate directiile - pe scurt: forme geometrice.
Moda acestui sezon ne-a adus si de data aceasta imprimeurile cu forme geometrice in prim plan. Principalul lor atu este ca pot schimba silueta prin iluzii optice, ce te pot pune in valoare.
Prin urmare, iata cateva sugestii:

Daca doresti sa scoti in evindeta formele corpului, pentru ca esti din fire mai slabuta,  alege sa porti dungi orizontale sau printul cu buline.



Daca ai o silueta voluptoasa, esti avantajata daca iti subliniezi talia cu o curea sau centura si alegi sa porti forme geometrice ascutite precum triunghiuri sau romburi, ce te vor subtia.



Daca ai o talie subtire dar esti lata in umeri, este nevoie sa apelezi la trucuri care iti scot in evidenta soldurile si coapsele- cum ar fi leggingsi cu forme geometrice pline, iar pentru partea superioara alege piese vestimentare monocrome, sau o rochita cu model peplum iti va veni perfect!



Daca silueta ta, este una tip para (solduri late si umeri ingusti), opteaza pentru fustele tip pana monocrome sau pantaloni  in culori inchise iar in partea de sus foloseste formele geometrice pentru a-ti evidentia umerii.


Daca esti miniona, probabil stii deja ca poti castiga cativa centimetri in plus atunci cand alegi sa porti printuri in dungi verticale, alaturi de pantofi cu toc.





luni, 12 mai 2014

Ploaia ne aduce din nou in vizor nebunia cizmelor de cauciuc


Pentru ca avem parte de o primavara ploioasa, ne-am hotarat sa vorbim putin despre nebunia cizmelor de cauciuc.
Desi cauciucul nu este materialul ideal pentru picioarele tale, deoarece nu ii permite pielii sa respire, atunci cand avem parte de zile ploioase, facem un mic compromis si purtam acest gen de cizme pentru ca sunt comode si cu siguranta ploaia nu ne va stresa prea tare, stiind cat de usor de intretinut sunt cizemele de cauciuc, chiar daca nimeresti in cele mai mari baltoace.
Iar in al doilea rand, de ce sa nu profiti ca sunt la moda si sa iti alegi un model fashion cu care sa iesi din anonimat?!

Iata cateva sfaturi utile si sugestii legate de modul in care sa porti cizmele de cauciuc:

-daca nu esti prea indrazneata din fire, poti opta pentru o pereche de cizme model uni, varianta clasica, pe negru sunt foarte cool.





- deasemenea si modelul de cauciuc lucios face senzatie:




- tot mergand pe ideea de uni, variantele de culorile indraznete sunt chiar delicioase:




- dar nu putem sa nu recunoastem ca si  modele de cizme viu colorate sunt fabuloase si haioase!



Iata si cateva sugestii pentru a te asorta cat mai usor:







Pentru mai multe idei poti sa te inspiri de la ele:













joi, 8 mai 2014

Rozul - una dintre culorile de top ale sezonului cald

Vara aceasta se poarta roz! De la cea mai pala nuanta pana la cea mai indrazneata. Aproape toate fashionistele au trecut prin gama de rozuri si fiecare si-a ales tonul si modul potrivit de a purta aceasta  culoare. Un lucru este sigur: vei avea si tu nevoie de un filtru roz.


PINKALICIOUS
Arata delicios! Poti alege sa porti aceasta culoare fara sa iti faci griji ca lumea te va considera obsedata de roz. Nu e cazul sa fugi de roz, este o culoare in trend si multi designeri au creat tinute hot in acesta nuanta controversata. Nu incerca sa te iei mereu in serios atunci cand vine vorba despre moda!








BABYPINK
Pe cat de placuta este acesta nuanta de roz, pe atat este de usor de purtat. Rozul fanat iti va pune in evidenta trasaturile  fetei si iti va lumina tenul. Este o nuanta romantica ce inspira feminitate si delicatete, si inca barbatii se simt atrasi de aceste trasaturi... 









Daca doresti sa fii la curent cu ultimele noutati in materie de moda si lifestyle nu uita sa dai click pe FOLLOW THIS BLOG!