joi, 15 mai 2014

Modul in care porti corect imprimeurile cu forme geometrice

Patratele, romburi, triunghiuri, dungi in toate directiile - pe scurt: forme geometrice.
Moda acestui sezon ne-a adus si de data aceasta imprimeurile cu forme geometrice in prim plan. Principalul lor atu este ca pot schimba silueta prin iluzii optice, ce te pot pune in valoare.
Prin urmare, iata cateva sugestii:

Daca doresti sa scoti in evindeta formele corpului, pentru ca esti din fire mai slabuta,  alege sa porti dungi orizontale sau printul cu buline.



Daca ai o silueta voluptoasa, esti avantajata daca iti subliniezi talia cu o curea sau centura si alegi sa porti forme geometrice ascutite precum triunghiuri sau romburi, ce te vor subtia.



Daca ai o talie subtire dar esti lata in umeri, este nevoie sa apelezi la trucuri care iti scot in evidenta soldurile si coapsele- cum ar fi leggingsi cu forme geometrice pline, iar pentru partea superioara alege piese vestimentare monocrome, sau o rochita cu model peplum iti va veni perfect!



Daca silueta ta, este una tip para (solduri late si umeri ingusti), opteaza pentru fustele tip pana monocrome sau pantaloni  in culori inchise iar in partea de sus foloseste formele geometrice pentru a-ti evidentia umerii.


Daca esti miniona, probabil stii deja ca poti castiga cativa centimetri in plus atunci cand alegi sa porti printuri in dungi verticale, alaturi de pantofi cu toc.





Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu