marți, 25 februarie 2014

Fusta cu imprimeu floral

Aerul degajat si romantic pe care il are fusta cu imprimeu floral, se integreaza perfect atat in atmosfera de birou, dar si in cea speciala, a evenimentelor de seara, sau a plimbarilor alaturi de iubitul tau. Important e sa alegi croiala potrivita pentru fiecare dintre aceste ocazii si, desigur, imprimeul adecvat situatiei.
Fluida, din material vaporos si usor sau mulata si senzuala, subliniindu-ti formele, fusta cu imprimeuri florale  este un mare hit in 2014. Chiar daca ne aflam in sezonul rece, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam sa purtam imprimeuri florale, si merg purtate cel mai bine in combinatii cu tricotaje groase si botine sau cizme din piele intoarsa. Daca esti in cautarea unei piese vestimentare care sa te scoata in evidenta, fusta  inflorata este cu siguranta o optiune demna de luat in seama.

 





                





     




luni, 24 februarie 2014

Accesorii aurii

Pentru a te bucura de un outfit chic poti sa apelzi cu incredere la tinute imbinate cu accesorii aurii gen lanturi, bratari si coliere. Anul acesta sunt nelipsite de pe orice tinuta- jeansi, palarii, costume de baie, plicuri, sandale. Poarta-le din plin, in diverse combinatii, pentru ca nu ai cum sa  dai gres daca porti haine clasice, cu o croiala foarte simpla. Alege accesoriile aurii ori de cate ori ai chef pentru ca se poarta oriunde, oricand.












joi, 20 februarie 2014

Influente etnice in moda


Imigratia masiva a diverselor etnii si asimilarea lor de diferite state i-a inspirat pe designerii vestimentari sa se inspire din diferite culturi si traditii in crearea hainelor.
Aceast lucru  se datoreaza faptului ca sunt vazute fiind diferite si exotice, deoarece majoritatea sunt inzestrate cu imagini si tipare pe care le suprindem doar la anumite etnii in anumite zone geografice.
Cand vine vorba de inspiratie in moda, nu exista granite si fiecare are dreptul si placerea de a purta ceea ce il atrage, pasioneaza si il pune in valoare.

Te invitam sa te delectezi cu cateva tinute cu inspiratii etnice si de ce nu, chiar sa te inspiri din ele.


















miercuri, 19 februarie 2014

Uimitoarele gene din par de nurca


Genele sunt o armă imbatabilă de seducție, însă, datorita ciclurilor permanente de crestere, ele mai cad, pentru a face loc unor fire noi, mai puternice.
Pentru ca farmecul ochilor este oferit in special de gene, toate ne dorim  gene mai bogate, mai negre, mai lungi și mai curbate si pentru ca putine dintre noi se bucura de asemenea gene, cel mai simplu ne este sa apelam la un mic truc- gene false. Insa conteaza foarte mult si ce tip de gene false alegem pentru un impact cat mai seducator.
In ultima vreme au aparut pe piata toate tipurile de gene false, unele fiind produse bune si unele mai putin bune. Astazi, fetele in trend va scriu despre  un produs de care sunt incantate peste masura.

E vorba de genele false din blana naturala de nurca 100% autentica.
Calitatea firului de par nu se compara cu nimic, orice alte gene arata fake cand se afla langa genele din blana de nurca.
Benzii pe care sunt asezate au o forma deja curbata si o pastreaza foarte bine si cand sunt scoase din cutie si la refolosire deoarce calitatea face diferenta.

Genele din păr de nurcă sunt tot mai căutate, fiind secretul vedetelor de la Hollywood. Sunt foarte apreciate și de make-up artiștii din toată lumea.


Misiunea lor este de a insufla femeilor un sentiment de eleganță și de încredere.


luni, 17 februarie 2014

Cum sa porti un pulover supradimensionat


Pentru ca inca e iarna, si ne aflam in mijloc de februarie nu avem de gand sa renuntam la puloverele calduroase.
Una dintre piesele vestimentare aflate mereu in trend e puloverul. Iar sezonul acesta puloverul supradimensionat este foarte in voga.
Prin urmare, cum alegi sa porti un asemenea pulover?

1. Pentru a obtine tinute casual foarte comode, combina puloverul supradimensionat cu o pereche de blugi sau colanti, alaturi de o pereche de ghete sau tenisi. Tinuta vine accesorizata foarte bine cu o esarfa, un ceas si o pereche de ochelari de soare.






2. Daca vrei o tinuta cat mai chic alege sa porti puloverul supradimensionat sub forma de rochie, asortat cu o pereche de jambiere sau strampi grosi si o pereche de cizme. 


3. O tinuta eleganta o poti obtine cu ajutorul unei perechi de pantaloni din piele, imbinati cu o camasa si peste ea un pulover. Daca adaugi si o pereche de pantofi cu toc, vei obtine o tinuta office.





duminică, 16 februarie 2014

Sfaturi de ingrijire pentru un blond stralucitor


Parul blond atrage atentia intotdeauna, este acea culoare speciala, care te face sa iti intorci capul atunci cand o observi.
Ingrijirea parului blond nu se compara nici pe departe cu ingrijirea parului de culoare inchisa. Probleme legate de firul subtire, lipsa de volum si de stralucire, sunt mult mai des intalnite decat la parul de nuanta inchisa.
Putem afirma ca parul blond are nevoie de un intreg ritual de ingrijire pentru a fi mereu in forma. Fie ca nuanta este una aurie sau cenusie, pentru a te bucura de un blond luminos si stralucitor este nevoie sa ii acorzi o atentie sporita parului tau.



Iata cateva sfaturi simple si usor de aplicat pentru un blond stralucitor:

1.    Obisnuieste-te sa te clatesti dupa fiecare spalare cu otet de mere sau ceai de musetel
2.    Hraneste-ti varfurile cu ulei de masline seara, inainte de culcare
3.    Imediat dupa vopsire nu te spala cu sampon pentru a nu obtine o nunata stearsa, foloseste in loc de sampon doar un balsam nutritiv iar culoare ta va fi mult mai vie.
4.    Aplica o data pe saptamana o masca special destinata parului tau si adauga-i si o lingura de miere pentru un efect sporit.
5.    Nu iesi din casa pe timp de vara fara a folosi protectie UV pentru parul tau


Nu toata lumea se bucura de un par blond, sanatos si stralucitor, dar cele care reusesc sa il obtina, sunt cu siguranta admirate, si de ce nu, invidiate.