miercuri, 19 februarie 2014

Uimitoarele gene din par de nurca


Genele sunt o armă imbatabilă de seducție, însă, datorita ciclurilor permanente de crestere, ele mai cad, pentru a face loc unor fire noi, mai puternice.
Pentru ca farmecul ochilor este oferit in special de gene, toate ne dorim  gene mai bogate, mai negre, mai lungi și mai curbate si pentru ca putine dintre noi se bucura de asemenea gene, cel mai simplu ne este sa apelam la un mic truc- gene false. Insa conteaza foarte mult si ce tip de gene false alegem pentru un impact cat mai seducator.
In ultima vreme au aparut pe piata toate tipurile de gene false, unele fiind produse bune si unele mai putin bune. Astazi, fetele in trend va scriu despre  un produs de care sunt incantate peste masura.

E vorba de genele false din blana naturala de nurca 100% autentica.
Calitatea firului de par nu se compara cu nimic, orice alte gene arata fake cand se afla langa genele din blana de nurca.
Benzii pe care sunt asezate au o forma deja curbata si o pastreaza foarte bine si cand sunt scoase din cutie si la refolosire deoarce calitatea face diferenta.

Genele din păr de nurcă sunt tot mai căutate, fiind secretul vedetelor de la Hollywood. Sunt foarte apreciate și de make-up artiștii din toată lumea.


Misiunea lor este de a insufla femeilor un sentiment de eleganță și de încredere.


Un comentariu :

  1. Nurcile sunt animale semiacvatice care au nevoie de spațiu și de acces la apă pentru a duce o viață normală. În fermele de blănuri, acestea își petrec întreaga viață în cuști de metal, ceea ce le cauzează probleme psihice grave, ajungându-se deseori la automutilare.
    Moartea lor este una brutală, fiind gazate, electrocutate sau având gâtul rupt pentru ca pieile să nu fie afectate în proces și să își piardă, astfel, valoarea comercială. În anumite părți ale lumii, se practică jupuirea pe viu a animalelor pentru blănuri, după care victimele sunt lăsate să sufere o moarte agonizantă.
    Nu susțineți o industrie care face milioane de victime anual. Blana e frumoasă doar pe animalul căruia îi aparține.

    RăspundețiȘtergere