duminică, 16 februarie 2014

Sfaturi de ingrijire pentru un blond stralucitor


Parul blond atrage atentia intotdeauna, este acea culoare speciala, care te face sa iti intorci capul atunci cand o observi.
Ingrijirea parului blond nu se compara nici pe departe cu ingrijirea parului de culoare inchisa. Probleme legate de firul subtire, lipsa de volum si de stralucire, sunt mult mai des intalnite decat la parul de nuanta inchisa.
Putem afirma ca parul blond are nevoie de un intreg ritual de ingrijire pentru a fi mereu in forma. Fie ca nuanta este una aurie sau cenusie, pentru a te bucura de un blond luminos si stralucitor este nevoie sa ii acorzi o atentie sporita parului tau.



Iata cateva sfaturi simple si usor de aplicat pentru un blond stralucitor:

1.    Obisnuieste-te sa te clatesti dupa fiecare spalare cu otet de mere sau ceai de musetel
2.    Hraneste-ti varfurile cu ulei de masline seara, inainte de culcare
3.    Imediat dupa vopsire nu te spala cu sampon pentru a nu obtine o nunata stearsa, foloseste in loc de sampon doar un balsam nutritiv iar culoare ta va fi mult mai vie.
4.    Aplica o data pe saptamana o masca special destinata parului tau si adauga-i si o lingura de miere pentru un efect sporit.
5.    Nu iesi din casa pe timp de vara fara a folosi protectie UV pentru parul tau


Nu toata lumea se bucura de un par blond, sanatos si stralucitor, dar cele care reusesc sa il obtina, sunt cu siguranta admirate, si de ce nu, invidiate.



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu